Ακολουθήστε μας:

Τελευταία ενημέρωση

ιστότοπου

Παρασκευή 17-11-2017 19.44

Ανακοίνωση-Πρόσκληση - "Αρχαίες Κλεωνές - Τρύγος στην Αρχαία Νεμέα"

Λεπτομέρειες

ΣΩΜΑΤΕΙΟ

«ΦΙΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ – ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ»

Ερμού 1, Κόρινθος

Τηλ. επικοινωνίας: 27410 25352

Κόρινθος, 12/09/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

(επιλέξτε εδώ για να δείτε ολόκληρη την Ανακοίνωση - Πρόσκληση)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Φίλοι Ιστορικού – Λαογραφικού Μουσείου Κορίνθου», συνεχίζοντας τις δράσεις του στο πλαίσια του προγράμματος «Γνωρίζοντας το Ιστορικό παρελθόν της Κορινθίας», διοργανώνει, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο του ναού του Ηρακλέους στις Αρχαίες Κλεωνές, όπου θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση από την κυρία Γιώτα Κασίμη, αρχαιολόγο της ΛΖ’ ΕΠΚΑ.

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο κτήμα Παλυβού στην Αρχαία Νεμέα, όπου οι Φίλοι του Μουσείου θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στους αμπελώνες Παλυβού και να τρυγήσουν, συμμετέχοντας σε μία από τις διαχρονικές αγροτικές εργασίες της περιοχής μας. Σε αυτή τη δράση μπορούν να συμμετέχουν και παιδιά, συνοδευόμενα από ενήλικες.

Η αναχώρηση θα γίνει από την πλατεία Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο στις 09:30 και η επιστροφή στο ίδιο σημείο στις 14.30. Τιμή συμμετοχής: 5 Ευρώ.

Για όσους συμμετέχουν στον τρύγο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους καπέλο και να φορούν κλειστά παπούτσια, μακρύ παντελόνι και μπλούζες με μακριά μανίκια.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στο Ιστορικό –Λαογραφικό Μουσείο, στα τηλέφωνα 27410-25352 , 27410-71690, καθημερινά εκτός Δευτέρας, 08:30- 14:00.

Η δράση αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα των εορτασμών των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2014, τους οποίους διοργανώνει η ΛΖ΄ ΕΠΚΑ.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                                              Η Γραμματέας

Αντώνης Σταυρόπουλος                                          Αγγελική Πατακού

Ώρες Λειτουργίας

Τρίτη - Κυριακή:  8.30 - 13.30

Εκτός επίσημες αργίες

&

05 - 25 Αυγούστου

Ερμού 1 & Σεφέρη, Τ.Κ. 201 00 Κόρινθος

Τηλ/να: 27410 25352 & 27410 71690

fax: 27410 71690

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© Copyright © 2012 Ιστορικό - Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου.